79 Hotel Terbaik Di Cameron Highlands Untuk Percutian Anda

Semak Hotel Terbaik Di Cameron Highlands untuk percutian anda, sebelum memulakan perjalanan ke sana supaya anda tidak akan merasa kecewa kerana kehabisan tempat penginapan. Cameron Highlands sentiasa sesak dengan pelancong terutama di hujung minggu atau musim cuti sekolah atau perayaan.

Semak 79 Hotel Terbaik Di Cameron Highlands Untuk Percutian Anda

Century Pines Resort Cameron Highlands

Century Pines Resort Cameron Highlands

Century Pines Resort Cameron Highlands terletak kira-kira 1,500 meter dari aras laut dan suasana di sini sejuk dan nyaman. menyediakan restoran, Spa dan ruang bilik yang luas serta mempunyai balkoni untuk berihat sambil menikmati kesegaran udara di Cameron Highlands. Wi-Fi percuma juga disediakan.

Century Pines Resort Cameron Highlands hanya 3 kilometer dari Rose farm dan 5 kilometer dari Brinchang. Jika anda ingin ke Boh Tea Plantation, hanya kira-kira 7 kilometer sahaja.

Century Pines Resort Cameron Highlands mempunyai konsep dekorasi moden, dikemaskan dengan lantai kayu agar kaki anda tidak kesejukan.  Pencahayaan cukup terang dan tersedia set TV dengan AStro untuk berhibur.

Anda boleh menggunakan pusat kecergasan atau bersantai di Spa. resort ini menyediakan perkhidmatan dobi dan dry cleaning.

Restoran menyediakan makan antarabangsa dan makanan tempatan.

Century Pines Resort
Lot 42, Jalan Masjid, Tanah Rata, 39000 Cameron Highlands, Malaysia
Email : rsvn@centurypinesresort.com.my
KL Booking Office Contact : +603 6201 1055 / +603 6211 6055

www.centurypinesresort.com.my

Hotel Terbaik Di Cameron Highlands – Hotel De’ La Ferns, Cameron Highlands

Hotel De' La Ferns, Cameron Highlands

Hotel De’ La Ferns, Cameron Highlands menekankan konsep  English Tudor-style dan anda akan merasakan kelainannya apabila menginap di sini. Tersedia restoran, Wi-Fi percuma dan beberapa bilik terpilih anda akan dapat pemandangan pergunungan yang indah dan kehijauan padang golf.

Hanya 5 minit memandu dari Tanah Rata dan Brinchang.

Bilik-bilik di sini dilengkapi dengan Astro dan mini bar. Bilik mandi privasi bersekali dengan pancuran air panas dan terdapat kelengkapan tambahan seperti alat pengering rambut.

Penyambut tetamu bersedia 24 jam. Tempat letak kerata adalah percuma.

Hotel De’ La Ferns
Batu 39 Jalan Besar
39000 Tanah Rata
Cameron Highlands

t: +605 491 4888
f: +605 491 5198
e: enquiry@hoteldelaferns.com.my

www.hoteldelaferns.com.my

Hotel Terbaik Di Cameron Highlands – Penthouse Desa Anthurium

Hotel Terbaik Di Cameron Highlands - Penthouse Desa Anthurium

Nikmati keseronokan berada di Cameron Highlands dan rasai kesejukan udara nayama di sana. Sesuai untuk keluarga besar. Dilengkapi dengan kelengkapan seperti rumah anda sendiri. Kemudahan mandian air panas juga disediakan.

Penthouse Desa Anthurium terletak hanya 3 kilometer dari Tanah Rata. Untuk ke Brinchang dan Strawberry farm hanya mengambil masa 5 minit. Manakala untuk ke Boh Tea Plantation anda hanya perlu memandu selama 20 minit. Tempat letak kereta percuma disediakan.

Address: Tanah Rata, 39000 Cameron Higlands, Pahang, Malaysia
Phone: +60 12-458 4576

Hotel Terbaik Di Cameron Highlands – Teaz Apartment

Hotel Terbaik Di Cameron Highlands Teaz Apartment

Terletak kira-kira 5 minit memandu dari strawberry dan vegetable farm. Teaz Apartment sebuah apartment yang luas dengan suasana sejuk dan nyaman dan menawarkan pemandangan yang indah disekirat Cameron Highlands.

Hanya 5 minit dari pekan Brinchang dengan memandu kereta. Dekat juga dengan pasar malam Brinchang dan Cactus Farm. Untuk ke Tanah Rata dan ke Boh Tea Plantation Sungai Palas hanya mengambil masa 10 minit sahaja.

Setiap bilik mempunyai balkoni sendiri untuk bersantai. Di ruang tamu terdapat set sofa, TV flat screen beserta Astro. Juga mempunyai ruang makan dan di bahagian dapur disediakan cerek elektrik, microwave, pencuci pinggan dan peti sejuk.

Pelanggan disediakan tempat letak kereta percuma. Untuk makan-makan anda boleh ke The Ferns Restaurant and Brinchang Food Court atau mana-mana kedai makan yang berhampiran.

Address: Unit L5-32, Pekeliling Padang Golf, Tanah Rata, Tanah Rata 39000, Malaysia
Phone: +60 16-878 5293

Hotel Terbaik Di Cameron Highlands –  Iris House Resort

Hotel Terbaik Di Cameron Highlands Iris House Resort

 

Nikmati suasana sejuk Cameron Highlands di Iris House Resort di Tanah Rata iaitu 1 kilometer dari Cameroh Highlands Golf Course. Pasar malam Brinchang hanya 1.5 kilometer dari sini. Tempat letak kereta percuma disediakan.

Apartment yang luas mempunyai ruang makan, dapur dan mempunyai parking lot sendiri. Di ruang tamu disediakan set sofa dan flat screen TV. Di bilik tidur disediakan almari dan meja solek dan bilik mandinya di sediakan shower air panas.

Iris House Resort ini terletak kira-kira 11 kilometer dari Strawberry Farm dan Cactus Farm.

Iris House Resort
Pekeliling Padang Golf,
39000 Tanah Rata,
Cameron Highlands, Pahang, Malaysia.
Phone no : 605-4915818
Fax : 605-4915919
Email:irishouseresort@gmail.com
Bank Account :
MBB 506043-601380
Iris House Hotel S/B

www.irishousehotel.com.my

Hotel Terbaik Di Cameron Highlands – Anba Villa Dahlia

79 Hotel Terbaik Di Cameron Highlands Untuk Percutian Anda

Tempat menarik di Camero Highlands

Tempat Menarik Cameron Highlands Destinasi Pelancongan Terbaik Anda

Anba Villa Dahlia sebuah apartment terletak di Cameron Highlands iaitu kira-kira 10 minit memandu kereta dari Taman Rama-rama dan Cacturs Farm. Menawarkan 5 bilik tidur dengan tempat letak kereta percuma.

Apartment di bahagian atas mempunyai 3 bilik tidur, ruang tamu serta ruang dapur. Manakala di bahagian bawah pula menawarkan apartment 2 bilik tidur dengan 2 bilik air serta menyediakan Astro.

Hotel Terbaik Di Cameron Highlands sangat hampir dengan Strawberry Park iaitu kira-kira 15 minit memandu kereta, dan tidak jauh dari Boh Tea Plantation yang menyeronokkan. Jika dari Kuala Lumpur akan mengambil masa kira-kira 3.5 jam. Hanya 5 minit dari kedai makan yang terletak di Golfer Cafe atau Kelab Golf Sultan Ahmad.

Address: Lot 214, Jalan Besar, Tanah Rata, Pahang, Malaysia, 39000, Malaysia
Phone: +60 5-491 5611

Hotel Terbaik Di Cameron Highlands – Hotel Remix

79 Hotel Terbaik Di Cameron Highlands Untuk Percutian Anda

Terletak di tengah-tengah pekan Brinchang, Cameron highlands, Hotel Remix menawarkan bilik yang selesa dan santai bersama Wi-Fi percuma. Hanya 200 meter dari pasar malam Brinchang.

Cactus valley hanya 500 dari hotel ini dan 3 kilometer dari sini terletak taman rama-rama, rose garden dan pasar sayur-sayuran. Ingin melawat ladang Tea Boh Plantation dan melihat sendiri bagaimana daun teh diproses? Hanya 8 kilometer dari Hotel Remix.

Nikmati suasana sejik nda nyaman udara Cameron Highlands hanya dari dalam bilik anda. Kesemua bilik dilengkapi dengan Astro dan TV flat screen. Bilik mandi dilengkapi dengan shower dan hair dryer. Juga menyediakan perkhidmatan laundry.

Lot 12, Jalan Besar, 39100 Brinchang, Cameron Highlands, Pahang
Phone: +60 5-491 1729