HOME
Home » Langkawi » Luxury Zulina Homestay Langkawi

Luxury Zulina Homestay Langkawi

Posted at | Categorised in Langkawi

Luxury Zulina Homestay Langkawi offers completely outfitted houses with a kitchen and organization toward oneself clothing offices. Free stopping is given. A stove, kitchenware and cooler are given in the kitchen. Visitors can do their own particular clothing utilizing the clothes washer gave. The front room comes fitted with a level screen TV.

Visitors can take a short 2-moment stroll to neighborhood eateries encompassing the home. Visitors can browse 1 rooms, all of which radiate an environment of aggregate peace and agreement. Luxury Zulina Homestay Langkawi offers fabulous offices, including enclosure, to help you loosen up after an activity stuffed day in the city. Luxury Zulina Homestay Langkawi is a shrewd decision for voyagers to Langkawi, offering a loose and bother free stay unfailingly.

Luxury Zulina Homestay Langkawi placed a 5-moment drive from Pantai Cenang Beach. From here, visitors can delight in simple access to all that the exuberant city brings to the table. Additionally inside simple span are Underwater World.

Room Facilities
Air ConditioningStoveKitchenwareFamily RoomsRefrigeratorFlat-Screen TVWashing MachineFully Furnished
Hotel Facilities
Car ParkingGarden
Hotel Policy
Check-in time 1400hrs | Check-out time 1200hrs

Luxury Zulina Homestay Langkawi

luxury zulina homestay langkawi luxury zulina homestay langkawi luxury zulina homestay langkawi luxury zulina homestay langkawi luxury zulina homestay langkawi luxury zulina homestay langkawi luxury zulina homestay langkawi

Zulina Homestay ni mempunyai tiga bilik, 1 bilik utama jenis Queen yang ada bilik air dalamnya, bilik kedua katil queen jugak, bilik ketiga ada 2 katil single, apa yang best ketiga-tiga bilik ada aircond tau, xcukup lagi tu ada kipas lagi, sampai merekotlah ko tidur kalau pasang dua-dua. Bilik air ada dua, satu dalam bilik utama satu lagi dekat dapur.

So far kebersihan tiptop, bilik air bersih tekanan air kuat, suka gilerrrrr puas dapat mandi, bahagian dapur boleh memasak ada peti ais perkakas dapur complete ada tempat memasak, disediakan mesin basuh jugak, bagi yang nak menggosok baju juga disediakan iron dan board. Lagi satu tempat penyidai dekat luar rumah disediakan.

Nak tau satu cerita tak ? Masa kami sampai sana dah petang, kira sesat jugaklah sebab tak jumpa signboard Zulina Homestay tu tapi memg takde signboard pun haha…yang ada nama homestay lain, siap tuan rumah amek kitaorg bawak kepangkal jalan hehehe..dah jumpa rumah tetiba depan homestay kami tu penuh kereta orang sebelah tulah sampai 2-3 biji, kecian kereta sewa kami kena parking luar macam nak marahla sebab kereta diaowang je kongker semua tempat, sepanjang kat langkawi tak pernah pun tegur jiran sebelah tu, tak aleh-aleh masa nak check out tu, boleh pulak bertegur sapa rupanya jiran sebelah kami tu orang batu pahat, johor jugak kemainlah ramah bercerita pak mertua kita tau. Diawang pun bercuti di Langkawi tapi diaowang stay seminggu lama kemainnnn, yela anak cucu berhimpun kan~ Kecik betul dunia, tak jadi marah hahahaha…

Ni info pasal Zulina Homestay :-

Puan Zulina
019-426 3457
lot 2435, kampung padang putih
jalan pantai tengah, pantai cenang
pantai tengah, langkawi.

3 hari 2 malam =RM 500

milaahmad.blogspot.com

Share This Post:

Comment Closed: Luxury Zulina Homestay Langkawi

Sorry, comment are closed for this post.

Related Post to Luxury Zulina Homestay Langkawi

Inilah Homestay Murah Langkawi Yang Selesa Seperti Hotel 5 Star

Inilah Homestay Murah Langkawi Yang Selesa Seperti Hotel 5 Star

Posted at

Homestay Murah Langkawi Yang Selesa Seperti Hotel 5 Star Rabya Sentosa Homestay Langkawi Mendapat rating 4 dan 5 bintang. Homestay yang selesa. Mempunyai penghawa... Read More

Homestay Langkawi Yang Bersih Selesa Dan Berpatutan‎

Homestay Langkawi Yang Bersih Selesa Dan Berpatutan‎

Posted at

Homestay Langkawi yang bersih selesa dan berpatutan‎‎ – Jika anda ke Langkawi tempat penginapan yang bagaimana yang anda cari? Tak lain tak bukan mestilah... Read More

Homestay Murah Langkawi - Hari Raya in Langkawi Malaysia

Homestay Murah Langkawi

Posted at

Do you want a cheap homestay in Langkawi? Eylizar Homestay Murah Langkawi under Eylizar Holidays Sdn Bhd has 30 homestays and 10 homestay Apartment with... Read More

The Andaman, a Luxury Collection Resort

6 Top Langkawi Vacation Rentals

Posted at

6 Top Langkawi Vacation Rentals  – Langkawi has a total of 99 Islands which are located on Malaysia’s North coast. It is a great spot... Read More

Langkawi-Swimming And Snorkeling

Langkawi-Swimming And Snorkeling

Posted at

Langkawi-Swimming And Snorkeling – There are certain assurances you get when you take a vacation to an island destination like Langkawi. It is a choice... Read More