HOME
Home » Langkawi » Inilah Homestay Murah Langkawi Yang Selesa Seperti Hotel 5 Star

Inilah Homestay Murah Langkawi Yang Selesa Seperti Hotel 5 Star

Posted at | Categorised in Langkawi

Homestay Murah Langkawi Yang Selesa Seperti Hotel 5 Star. Senarai homestay murah langkawi yang terbaik.

Inilah Homestay Murah Langkawi Yang Selesa Seperti Hotel 5 Star

Homestay 542 Taman Nilam Langkawi mempunyai beberapa buah homestay yang boleh disewa.

Homestay Langkawi Murah Pantai Cenang

No 542 Tman Nilam, Jalan Ayer Hangat, 07000 Langkawi, Kedah, Malaysia
Phone: 019-4172177

Teratai Homestay Padang Matsirat Langkawi

Teratai Homestay Padang Matsirat Langkawi

Homestay terletak di padang mat Sirat ini mempunyai 7 buah rumah yang selesa. Kelengkapan seperti sebuah rumah dan berlatarbelakang sawah padi. Berhampiran dengan tempat menarik Langkawi.

Jalan Kuala Teriang, Kampung Lubok Setol, 07100 Langkawi, Kedah.
Phone: 019-4258738

D’ Padi Homestay Langkawi Murah

Teratai Homestay Padang Matsirat Langkawi

Rata-rata pelanggan Homestay D’Padi Langkawi memberi rating 4 dan 5 bintang. Mempunyai 5 buah homestay. Latar belakang pemandangan sawah padi dan Gunung Raya.

Pelbagai pakej dengan kenderaan seperti Avanza, Nissan Urvan dan banyak lagi.

Kampung Makam Purba, 07000 Langkawi, Kedah.
Phone: 012-4737395

Permata Langkawi Homestay Murah

Homestay Murah Langkawi Yang Selesa Seperti Hotel 5 Star Permata Langkawi Homestay Murah

Many ask where the homestay address is, so we’re up again the address:

No. 5B, Rear De Zone Craft Center
Jalan Pantai Kok, Kg. Kuala Teriang
07100 Langkawi, Kedah
013-4574762 / 04-9551199

5 minutes from Langkawi Airport
18 minutes from Langkawi Kuah Pier
15 minutes to Pantai Chenang
10 minutes to Langkawi Cable Car

Kampung Kuala Teriang, Jalan Pantai Kok, 07100 Langkawi, Kedah.
Phone: 013-4574762

Kak Aishah Homestay Murah Langkawi

Homestay Murah Langkawi Yang Selesa

Menawarkan berbagai-bagai pakej homestay murah dan menarik.

DINIE HOMESTAY PACKAGE WITH CAR
TOK JAH HOMESTAY
DHANIA MOTEL – PANTAI CHENANG
MNR MOTEL & HOMESTAY – JALAN PANTAI TENGAH
DSA BUDGET MOTEL – KUAH
DAWN LANGKAWI

No 11 Kompleks EB Adina, Jalan Persiaran Putra, 07000 Langkawi, Kedah.
Phone: 019-5781306

The Westin Langkawi Resort & Spa Murah

Homestay Murah Langkawi Yang Selesa Seperti Hotel 5 Star

Bilik-bilik mempunyai pemandangan· Para tetamu menyukai bilik-bilik besar, walaupun ada yang mengatakan penyelenggaraan masih boleh diperbaiki · Tetamu suka katil yang selesa.

Berhampiran pusat bandar; membeli-belah, restoran berdekatan · Mudah diakses dengan kereta · Berhampiran dengan transit awam.

Tetamu menghargai kakitangan yang ramah dan profesional· Para tetamu menikmati kolam renang & pusat kecergasan· Sesetengah tetamu mengatakan pengurusan & pengemasan boleh diperbaiki.

“Kami berada di tempat bagaikan syurga pada hujung minggu lepas. Telah 3 malam yang menakjubkan. Perkhidmatan yang sangat baik. Kami telah dinaik taraf kepada bilik pemandangan lautan separa oleh Sundar, Pengurus. Hidangan sarapan pagi adalah banyak pilihan. Kakitangan yang ramah. Kami dalam percutian hujung minggu yang indah. My hubby dan saya merasakan kaunter penyambut tetamu boleh maklumkan dengan lebih baik cadangan mereka mengenai apa yang boleh dilakukan di Langkawi. Mereka agak bersemangat untuk menerangkan apa yang ada dalam menu. Kami pasti akan kembali untuk bercuti di sini. seronok!!” Chitra Moorthy

“Tempat yang menakjubkan. Sekiranya anda ingin tempat untuk berehat sepenuhnya dan nikmati pantai maka inilah tempatnya. Hotel ini mempunyai 3 kolam renang sekali yang termasuk bar berenang. Saya menghabiskan masa di spa. Indah dan sangat santai. Tempat ajaib. Kakitangan sangat membantu dan mesra. Makanannya menakjubkan dan minuman juga. Kami akan datang lagi ke sini.” Heather Bradbury

Jalan Pantai Dato Syed Omar, Kedah, 07000 Langkawi, Malaysia
Phone: 04-960 8888

www.westinlangkawi.com

Arman Langkawi Homestay Murah

Arman Langkawi Homestay Murah

Senang nak kenal homestay murah ni. Warna ungu yang menarik. Apa kata pelanggan tentang homestay murah berwarna ungu ini?

“Berhampiran lapangan terbang dan Pantai Cenang. Tempat yang baik, sangat bersih dan selesa.”

“Sangat selesa dan sangat luas”

“Rumah bebas, sangat bersih & kemas”

Jalan Kedawang, 07000 Langkawi, Kedah, Malaysia
Phone: 019-5212082

Rabya Sentosa Homestay Langkawi

Rabya Sentosa Homestay Langkawi

Mendapat rating 4 dan 5 bintang. Homestay yang selesa. Mempunyai penghawa dingin pada kesemua bilik tidur dan ruang tamu. mempunyai 2 buah homestay yang amat selesa.

4, Jalan Mata Air, Kampung Mata Ayer, 07000 Langkawi, Kedah.
Phone: 019-4512007

Langkawi Airport Homestay Murah

Langkawi Airport Homestay Murah

Langkawi Airport Homestay is located at No. 74, Kg. Bukit Nau, Airport Road, Padang Matsirat. Our Homestay is ready to provide a satisfying service to travelers who wish to stay here.

Travel from Langkawi International Airport, Matsirat Field to Airport Homestay is 2 minutes, from Kuah Town 15 minutes, to Cable Car 10 minutes, Mahsuri Tombs 10 minutes, Under Water World Cenang 10 minutes and Rice burned 5 minutes.

Klinik Kesihatan Padang Matsirat, 07100 Langkawi, Kedah, Malaysia
Phone: 019-4512007

Zainol’s Homestay Langkawi

Zainol's Homestay Langkawi 

 

Persiaran Langkawi Indah 5, Kelibang, 07000 Langkawi, Kedah.
Phone: 012-3152022

Sri Kilim Resthouse & Homestay Langkawi

Homestay Murah Langkawi Yang Selesa

Pengalaman bernilai..

Jika anda tidak sabar-sabar untuk:

1. Menginap di rumah Melayu tradisional yang lengkap dengan kemudahan asas moden.

2. Pengalaman hidup di persekitaran kampung-kampung di mana ayam jantan akan berkokok pada waktu pagi dan anda boleh mendengar cengkerek bernyanyi pada waktu malam.

3. Nikmati kehidupan yang damai sebagai sebenar, kerana terletak jauh dari kesibukan bandar-bandar tetapi masih mudah untuk bergerak dari satu tempat ke tempat lain.

Semua ini pada harga yang berpatutan, maka ini adalah tempat untuk anda. Diingatkan bahawa ini bukan hotel butik 5 bintang jadi jangan sampai harapan dan jangkaan anda terlalu tinggi. Sri Kilim Resthouse dan Homestay Langkawi sangat disyorkan untuk orang yang sukakan cabaran.

‘Pengembara’ ditakrifkan sebagai seseorang yang ‘Bersedia untuk mengambil risiko atau mencuba kaedah, idea, atau pengalaman baru’. Memilih untuk tinggal di tempat yang rendah hati ini bermakna memilih untuk mencuba pengalaman baru / memulakan pengembaraan baru.

Oleh itu, adakah anda menyebut diri anda seorang pengembara? Adakah anda berani mengambil pengembaraan ini?

Homestay murah Langkawi

Lot 780 jalan ayer hangat, kampong kilim, 07000 Langkawi, Kedah.
Phone: 019-4300500
http://srikilimlangkawi.blogspot.my

Lodge 63 Langkawi Homestay Murah

Lodge 63 Langkawi Homestay Murah

Lokasi yang menarik, tiada rungutan dari pelanggan, menyediakan 4 buah homestay. Juga menyediakan kereta sewa untuk kenderaan anda semasa di Langkawi. Menyediakan pakej lawatan tempat-tempat menarik di Langkawi.

1594, Jalan Haji Ibrahim Yunus, Kg. Bohor, Jalan Kedawang, 07000 Langkawi, Kedah.
Phone: 013-5189844

Aida Homestay & Kereta Sewa Langkawi

Aida Homestay & Kereta Sewa Langkawi

Bersedia menguruskan ketibaan anda di Langkawi dari A to Z. Haa.. bermakna anda Insyallah tidak akan menghadapi apa-apa masalah ketika berada di Langkawi. Pengusaha homestay macam nilah yang dicari-cari, serious dengan bisnes mereka.

Blog dia pun cantik dan kemas, baca lah… aidahomestaylangkawi.blogspot.my

Taman Langkawi, 07000 Kuah, Kedah, Malaysia
Phone: 018-9791148

Zeetech Homestay Murah Langkawi

Zeetech Homestay Murah Langkawi

“Tidak pernah ke Langkawi sebelum ini tetapi pemiliknya sangat membantu dalam menjelaskan kemudahan rumah (sebelum penginapan) dan arahan dalam Langkawi (sepanjang penginapan). Penginapan itu bernilai dengan 3 bilik tidur yang boleh menampung lebih daripada 2 orang di setiap bilik.

Pantry hanya bagus untuk persiapan makanan sederhana dan ia adalah kawasan yang mesra kanak-kanak. Sangat sesuai untuk keluarga 6-7 tetapi lebih dari itu juga cukup selesa.

Homestay ini terletak di Kuah, pusat Pulau Langkawi, dan ia adalah kemudahan untuk menjelajah dari satu tempat yang menarik kepada yang lain dari homestay kerana jarak yang tidak terlalu jauh.

Pemilik juga menyediakan perkhidmatan sewa kereta dengan sewaan yang munasabah dengan proses yang mudah jika anda ingin menyewa kereta.

Absolutely recommended.” Customer

Sri Lagenda Apartment Condominium Resort, Kuah, 07000 Langkawi, Kedah.
Phone: 019-550 8142
www.facebook.com/zeetechomestay

Kak Ani Homestay Langkawi

Kak Ani Homestay Langkawi

Mempunyai 4 buah homestay bersama pakej kereta. Cara pembayaran deposit yang mudah melalui SenangPay. Sama ada menggunakan Kad Kredit, kad Debit atau melalui online banking.

 No. 70 Taman Wawasan Indah, Fasa 3 Mukim Ulu Melaka 07000 Langkawi Kedah.
Phone: 012-5353584

Zulina Homestay Murah Langkawi

Zulina Homestay Murah Langkawi

Lot 2435, Jalan Kampung Padang Putih. Jalan Pantai Tengah, 05150 Langkawi.
Phone: 019-4263457

Bumi Langkawi Homestay

Bumi Langkawi Hoemstay

Bumi Homestay Langkawi terletak di Taman Cenderawasih yang terletak di tengah-tengah laluan ke banyak tempat menarik di Pulau Langkawi, Kedah. Ia berjarak sekitar 15 minit memandu dari jeti di Kuah. Homestay mempunyai 4 bilik, 2 bilik mandi dan dapur lengkap dengan perkakas elektrik seperti televisyen dengan Astro, peti sejuk, mesin basuh, pemanas air boleh digunakan semasa penginapan anda di sana.

Bumi Langkawi Homestay juga dilengkapi dengan penyaman udara dan kipas untuk keselesaan anda. Bumi Langkawi homestay juga menyediakan selimut dan tuala untuk keperluan anda semasa menginap di sana. Homestay ini luas dan harga berpatutan untuk bajet percutian.

No.70 Taman Cenderawasih  Mukim Ulu Melaka 07000 Langkawi Kedah.
Mrs. Lathifah Hussain
H/p : 0124757880, 0177962224
Email : bumilangkawi@gmail.com
https://bumilangkawi.com

Langkawi Homestay Murah

Langkawi Homestay Murah

Bukan satu, tetapi mempunyai dua buah homestay murah lagi selesa. Pakej homestay murah bersama kereta Avanza dengan 7 penumpang. Tak perlu sewa kereta lagi. Semuanya dah tersedia.

No 482, Taman Nilam Kisap Jalan Ayer Hangat Kuah, 07000 Langkawi Kedah.
Phone: 019-4172177

Homestay di langkawi yang ada kolam renang

Homestay Murah Langkawi

Homestay Murah Langkawi

Terletak di pekan Kuah Langkawi, homestay murah  di Century Suria Apartment. Hari biasa pada RM250 pada waktu puncak RM300. Diskaun hebat jika menyewa 4 hari dan lebih.

No. 108 Century Suria Apartment Langkawi Jln Tmn Pelangi Kelibang Kuah, 07000 Langkawi Kedah.
Phone: 017-5147027

Sue Homestay Murah Langkawi

Sue Homestay Murah Langkawi

Terbaik jika anda suka tinggal di kondominium, tersedia segala kemudahan termasuk kolam renang.  Suasana bersih dan kemas.

Sri Legenda Condominium, Jalan Sri Lagenda, Off Jalan Penarak, Kuah, 07000 Langkawi, Kedah
Phone: 019-5581189

Homestay Murah Langkawi Yang Selesa

Inilah Homestay Murah Langkawi Yang Selesa Seperti Hotel 5 Star

Terdapat beberapa buah homestay, ada homestay yang menyediakan pakej dengan kereta, jadi anda tak perlu keluarkan wang tambahan untuk sewa kereta.

No. 6 Taman Bendang Baru, Kuah Langkawi, 07000 Langkawi, Kedah, Malaysia
Phone: 012-4804540
adinahomestay.blogspot.my

Homestay Murah Langkawi Yang Selesa – Chalet TM3 Langkawi

Homestay Murah Langkawi Chalet TM3 Langkawi

Chalet Homestay TM3 adalah chalet 6 bilik yang terletak di Pantai terdekat Chenang (6.309269, 99.736632). Chalet Homestay TM3 memulakan operasinya pada 16 Mac 2013 dan dibuka selama 24 jam sehari.

Chalet ini juga terletak di tepi jalan utama ke Pantai Chenang, lokasi teratas untuk pelancong. Jarak dari pantai Chenang hanya kira-kira 3KM (4minutes) sahaja. Selain itu, jarak dari Pekan Kuah (pusat membeli-belah) dan Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi masing-masing adalah kira-kira 15KM dan 8KM.

Gembira untuk menjemput anda di sini. Kami akan menyediakan perkhidmatan terbaik untuk anda.

Jalan Kedawang, Kampung Kedawang, 07000 Langkawi, Kedah, Malaysia
Phone: 012-4649091

Homestay Murah Langkawi Yang Selesa – Eylizar Homestay Langkawi

Homestay Murah Langkawi Eylizar Homestay Langkawi

“Eylizar Homestay langkawi memberi saya perkhidmatan yang baik untuk keramahan dan berpatutan untuk wang. Penginapan yang sangat murah untuk penginapan homestay, pangsapuri juga tetamu rumah,  kami mencadangkan untuk semua orang” Alias Ismail

Jalan Ayer Hangat, Kuah, 07000 Langkawi, Kedah, Malaysia
Phone: 019-5640251

Terbaik! Homestay Murah Langkawi Yang Selesa

Tok Dik Homestay, Langkawi Homestay Murah

Tok Dik Homestay, Langkawi Homestay Murah

Menyediakan homestay yang lengkap dengan sewa kereta. Tak perlu pening kepala mencari kereta sewa di Langkawi. Homestay murah Langkawi dengan 3 bilik tidur dan 2 bilik mandi.

Pengalaman menarik jika menginap di Tok dik Homestay murah Langkawi, menunggang kuda menjelajah pulau Langkawi. Anda juga boleh menunggang ATV.

Jalan Pantai Tengah, 07000 Langkawi, Kedah, Malaysia
Phone: 017-5478537

Homestay Murah Langkawi Yang Selesa – The Andaman Luxury Collection Resort

Inilah Homestay Murah Langkawi Yang Selesa Seperti Hotel 5 Star

Terletak di dalam suasana tropika yang indah di Pulau Langkawi di Malaysia, di antara hutan hujan yang berusia 10 juta tahun dan Datai Bay yang tenang dan terumbu karang yang berumur 8,000 tahun. Bilik-bilik yang hebat dan suite yang serba lengkap mencerminkan gaya Malaysia kontemporari, dengan pemandangan ke Laut Andaman dan hutan hujan purba. Terlibat dengan berita dan acara resort terkini dengan surat berita tetamu tetap kami Andaman Beat.

Jalan Teluk Datai, 07000 Langkawi, Malaysia
Phone: +60 4-959 1088

Homestay Murah Langkawi – The Ocean Residence Langkawi

Homestay Murah Langkawi The Ocean Residence Langkawi

Homestay Murah Langkawi Yang Selesa

Ocean Residence sedang berkembang dan menawarkan Ocean Front Villas yang baru kepada tetamu mereka mulai Disember 2016. Ocean Front Villa 1 mempunyai pangsapuri 2 bilik tidur dan The Ocean Front Villa 2 adalah rumah 3 bilik tidur yang tersedia untuk tempahan sekarang.

Kedua-dua vila terletak tepat di tepi laut sehingga anda dapat mengharapkan pemandangan yang menakjubkan dan mengalami keselesaan dan kedamaian yang dikelilingi oleh alam yang menakjubkan. Vila-vila ini telah direka dalam “kampung kampung – gaya desa” tradisional Malaysia dan mereka juga mempunyai teres menghadap matahari peribadi untuk anda duduk dan berehat.

Dua vila baru berada dalam jarak berjalan kaki dari kawasan penyambut tetamu dan sesuai untuk kedua-dua pasangan dan keluarga yang lebih besar. Terdapat teres matahari semulajadi yang besar yang terletak berhampiran dengan vila-vila di mana anda boleh melihat air pasang masuk dan keluar sepanjang hari.

Homestay Murah Langkawi Yang Selesa – Sekiranya anda ingin mengalami gaya Langkawi Malaysia, Ocean Front Villas mempunyai kemudahan barbeku yang sedia untuk anda berhampiran. Kakitangan Ocean Front Villas akan menjaga apa-apa permintaan pemakanan dan akan memastikan terdapat bekalan segar yang disediakan mengikut permintaan anda untuk membuat penginapan anda tidak dapat dilupakan dan sebagai bebas tekanan yang sebaik mungkin.

Ini adalah penginapan yang unik yang tidak terdapat di mana-mana Langkawi, jadi buatlah tempahan secepat mungkin kerana ruang yang sangat terhad untuk bulan Disember!

1, Ocean Front Estate, 07000 Kuah, Langkawi
Phone: 04-9661210

Kata kunci menarik Langkawi:

homestay murah langkawi yang Selesa
homestay langkawi murah pantai cenang
homestay di langkawi yang ada kolam renang
homestay langkawi murah dan selesa
eylizar homestay langkawi langkawi
homestay di pekan kuah langkawi
homestay rabiatul adawiyah langkawi
langkawi homestay langkawi
homestay murah di langkawi 2017

Share This Post:

No comment for Inilah Homestay Murah Langkawi Yang Selesa Seperti Hotel 5 Star

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post to Inilah Homestay Murah Langkawi Yang Selesa Seperti Hotel 5 Star

Homestay Langkawi Yang Bersih Selesa Dan Berpatutan‎

Homestay Langkawi Yang Bersih Selesa Dan Berpatutan‎

Posted at

Homestay Langkawi yang bersih selesa dan berpatutan‎‎ – Jika anda ke Langkawi tempat penginapan yang bagaimana yang anda cari? Tak lain tak bukan mestilah... Read More

Homestay Murah Langkawi - Hari Raya in Langkawi Malaysia

Homestay Murah Langkawi

Posted at

Do you want a cheap homestay in Langkawi? Eylizar Homestay Murah Langkawi under Eylizar Holidays Sdn Bhd has 30 homestays and 10 homestay Apartment with... Read More

The Andaman, a Luxury Collection Resort

6 Top Langkawi Vacation Rentals

Posted at

6 Top Langkawi Vacation Rentals  – Langkawi has a total of 99 Islands which are located on Malaysia’s North coast. It is a great spot... Read More

Langkawi-Swimming And Snorkeling

Langkawi-Swimming And Snorkeling

Posted at

Langkawi-Swimming And Snorkeling – There are certain assurances you get when you take a vacation to an island destination like Langkawi. It is a choice... Read More

Adventurous Things Must Do In Langkawi

3 Adventurous Things Must Do In Langkawi Malaysia

Posted at

3 Adventurous Things Must Do In Langkawi Malaysia – Kayaking is such a fun outdoor activity to embark upon in Langkawi. You get to... Read More